Adventskalender -ett måste i varje hus

Adventsnummer 1-24

Jag är inne i samlarfasen när det gäller min adventskalender som jag tänkt göra åt Julia och satt därför och skissade på siffror på datorn. Har inte landat i vilken stil det ska vara på kalendern än, men tänkte att jag kunde bjuda med mig av de nummer jag designat hittills. Är en så kallad freebie så det är bara för dig att spara ner och printa ut på en färgskrivare. Hoppas de kan vara till nytta i ert julpysslande :). Hämta här

Idag har jag pysslat järnet med min svägerska och hennes dotter. Roligt att umgås under kreativa former och samtidigt skapa en massa. Bilder på vår pysseldag kommer imorgon för nu blir det snart sängen :)

Adventsnummer 1-24
Adventsnummer 1-24

Du kanske vill läsa detta med?

2 kommentarer

  1. Hej :-)
    Vilken härlig blogg! Jag är i planeringsstadiet av vår adventskalender (jobbar på skola) och hittade dina fina siffror. Jag ser att de får användas, men får jag lov att publicera foton på adventskalendern med dina siffror i våra sociala medier (Instagram, FB och blogg)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.