Att få till livet med barn

Mitt liv har sannerligen förändrats sen vi fick Julia. Förändrats på så många olika, men fina, vis. I samma veva startade jag en blogg, en blogg som jag drömt om i över 3 år, men aldrig vågat ta steget. Mycket för att jag varit rädd för vad folk ska tycka. Och att folk ska tycka så mycket om mig och mitt liv. Och kombinationen att få sitt första barn och att kasta sig ut i bloggvärlden är en väldigt skakig idé då barn äter upp dina 24 timmar, antingen själsligt eller tidsmässigt och en blogg behöver hela tiden kärlek och kontinuerlig uppdatering. Så ni förstår dilemmat. Men nu när jag har tagit steget till att både ha lyckats föda ett barn och att starta en blogg, så är jag glad över att jag faktiskt vågat följa mitt egna jag. Att få barn är så obeskrivligt så jag kan inte sammanfatta det i ett blogginlägg. Och att starta min blogg i Moster Ediths namn har gett mig personlig utveckling och ger mig mer mod att dela med mig av mig själv. För när jag delar med mig av mig själv, märker jag att jag får dubbelt tillbaka. Och trots att barn tar all din tid och du är så splittrad att du inte minns var du lagt mobil och plånbok som du hade för två minuter sedan eller att du glömt av din fars födelsedag (förlåt pappa)och kommer på det 14 dagar senare, så har man en sådan energi att det känns som att du skulle kunna flytta berg. Och det är den energin jag försöker ta tillvara på för att fortsätta att utveckla Moster Edith. Bloggen är inte skapad för att i första rum berätta om mitt liv som mamma, utan är tänkt att bejaka min passion för kreativiteten – oavsett i vilken form den tar sitt uttryck. Min största utmaning är att hitta balansen mellan min passion och min mammaroll. Tur är att jag har Julia, för hon är min största inspirationskälla och hon har verkligen fått min kreativitet att vakna och att växa än mer.

Att få till livet med barn handlar för mig om att låta barnet få till livet. Så får det andra lösa sig bäst det vill.

God natt

//Fru Sniklasson

 

Ps. Imorgon blir det att åka ut till landet landet och ta igen sig hos svärisarna….

Du kanske vill läsa detta med?

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.