Bröllopslådor från Fröken Ros

Lådor från Fröken Ros

I helgen smet jag inom min favoritbutik Fröken Ros i Kungälv för att få lite inspiration. Och jag har länge tänkt att jag ska hitta ett par fina lådor för att samla alla våra minnessaker från vårt bröllop för snart två år sedan. Och då hittade jag dessa! Wow så fina. Och det fanns i fler mönster så man kan matcha och mixa precis som man vill. Tror att denna kombinationen kommer stå sig genom åren och jag vill gärna ha mitt bröllop nära till hands för att kunna ta fram och bläddra bland alla fina minnen från den dagen. Med dessa lådor så kan bröllopet få en naturlig del av vår vardag och vår inredning. Love it! Och sen är det så mysigt att gå in i en riktig butik och småprata lite med folk. Och Fröken Ros har verkligen ett handplockat sortiment som verkligen höjer helhetsupplevelsen. Inredningen i butiken is to die for och jag hoppas få möjlighet att botanisera där när det är dags att inreda det nya huset. LÄNGTAR!

Ni hittar Fröken Ros på Facebook eller i butiken i Kungälvs centrum :-)

/Fru Sniklasson

20140707-123317-45197519.jpg

20140707-123317-45197214.jpg

20140707-123316-45196857.jpg

Du kanske vill läsa detta med?

2 kommentarer

    1. Hejsan, Tack för din fråga. Jag vet faktiskt inte vart skåpet kommer ursprungligen ifrån, men jag har ärvt den från Moster Edith. Så ett arvegods från 40 eller 50-talet kanske? Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.