Butiken som inspirerar!

IMG_7698-0.JPG

Idag har jag upplevt en känsla som jag inte haft på väldigt länge. Den där riktiga känslan av att ha hittat hem, att tillhöra ett sammanhang som är såååå rätt! Det är med glädje jag delar med mig av bilderna från mitt butikshäng hos Fröken Ros i Kungälv. Att ta en kaffe med Camilla, som driver butiken tillsammans med sin mamma, och att få prata inredning och kläder när det är som bäst. Att få ta del av läskande bilder av duktiga fotografer, att få frossa i butiksinstallationer som knäcker och som byter skepnad varje gång man kliver innanför dörrarna – ja då mår jag som bäst! Jag har tankat min hjärna full av inspiration och vill bara sätta händerna (och tänderna) i att göra om här hemma i vår lilla stuga.

Och vem vet vad detta första möte ger i framtiden. Jag känner på mig att det bådar gott!

To be continued!

Fru SniklassonIMG_7700.JPG

IMG_7698.JPG

IMG_7699.JPG

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.