Bygg ditt Drömhus på totalentrepenad!

M och J-mosteredith.se

Vi fick ett mail i veckan från Myresjöhus som bekräftar att grunden nu är klar och att allt gått enligt plan. Och jag kan bara bekräfta – allt har verkligen gått över förväntan. Man får ju alltid höra hur jobbigt det är att bygga hus. Och ja, det är ju påfrestande att inte få bo bekvämt under tiden man bygger. Vi har ju valt att flytta in på 15 kvadrat med hund och barn. Men själva bygget har jag än så länge inte fått ångest över. Sen vi skickade in bygglovet i maj 2015 har allt gått från klarhet till klarhet. Den 7 juli fick vi okej på bygglovet och projekteringen kunde starta. Myresjöhus har hela tiden kommunicerat att det tar ca ett år från OK på bygglov till inflyttning. Och nu har vi fått besked om att vi flyttar in veckan efter midsommar. Jag säger bara EN SAK: BYGG TOTALENTREPENAD! Det gör att du kan du ägna dig åt familjen.

Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam

Familjen i fokus

Jag känner mig lugn och trygg i händerna på proffs. Jag kan istället ägna mig åt planering och drömmar om hur jag ska inreda matsalen eller hur jag ska skapa snygg förvaring. Jag tycker det är viktigare att kunna ägna mig åt min familj på helgerna istället för att koordinera hantverkare eller må dåligt över att något gått snett och att det är jag som måste fixa det. Och Myresjöhus åkte ett snäpp högre upp på min skala när de i veckan bad om en familjebild som de ska sätta upp i huset under byggnationen. Anledningen är att de vill skapa en tydlig målbild för alla de hantverkare som är där och ska färdigställa huset åt oss. Jag tyckte detta var urgulligt. Jag älskar företag som fokuserar på detaljerna. Det handlar inte bara om att leverera ett hus, det är känslan av huset, känslan av drömmen och känslan av att de bryr sig, som räknas högst. Så BRAVO Myresjöhus. Och tack för att jag nu får chansen att visa upp de bästa familjebilderna som någonsin tagits. De som älskade fotograf Katja Ragnstam har tagit.

Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam

Ja, ni ser ju själva hur j-kla bra dem är. Men nu kommer mitt dilemma. Vilken ska jag välja? Jag minns när jag fick länken till bilderna efter fotograferingen. Det gav mig en sådan beslutsångest så det slutade med att jag köpte alla. (Jag vet, måste vara den bästa kunden) :). Men ni fattar ju! Kolla bara på dem – dem är ju fantastiska. Jag älskar verkligen hur hon fångat ljuset den dagen. Och att vi tog alla bilderna på hemmaplan, bara ett stenkast från vårt hem. Denna bild kommer jag göra till en stor canvas och sätta upp i vårt nya hus.

Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam

Jag står och väljer mellan nedan två bilder. Jag tänker att det egentligen inte spelar någon roll, men de kommer säkert rama in den och placera ut bilden i huset när det väl är dags att flytta in. Och då måste jag ju vara nöjd med att det blev just den bilden, eller hur? :)

Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam

Sen har vi ju dessa bilder, men då har vi inte Wille med. Och han är ju trots allt en viktigt familjemedlem. Tänker att det är viktigt att de veta att vi är en familj med hund. Vad tycker ni?

Att bygga totalentrepenad. Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam Att bygga totalentrepenad. Familjebild på bloggen mosteredith.se. Fotograf Katja Ragnstam

Sen har vi ju denna sköningen. Kan nästan höra ur J tänker. ”Wille, här får du! Säg inget till mamma och pappa”. Vårt lilla hjärta!

J och Wille - vår dansksvenska gårdshund. Mosteredith.se

Som ni förstår har jag ett problem, och jag litar på att ni hjälper mig:) Skriv i kommentarsfältet. Den bild som ni tycker bäst om, skickar jag till Myresjöhus och blir deras målbild i arbetet att skapa vårt drömhem (No pressure).

Tack för er hjälp :) //Johanna

PS. Detta är inget sponsrat inlägg från Myresjöhus utan det är helt och hållet mina ord. Alla bilder är tagna av Katja Ragnstam. Besök gärna hennes hemsida för en närmare koll.

 

 

 

Du kanske vill läsa detta med?

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.