Dagarna med en dansk-svensk gårdis!

IMG_7593-0.JPG

Andra dagen för Julia på förskolan utan mig. Verkar går bra för henne, men värre för mig. Har fått ett förskolevirus som tagit över hela kroppen. Ligger i soffan med gosigaste hunden och jag har använt mina sista krafter för att få till en promenad och egentid med vår lilla gårdis. Det är kallare ute nu och det är nog dags att ta fram varmare jacka och skor. Älven ryker och gräset känns en aningen frostig. Men luften är klar och krispig och det är skönt att andas. Är så glad för vår Wille som aldrig lämnar ens sida. Han ger mig energi när jag inte har nån kvar. Finare hund får man leta efter, vår Dag Delling Danskesson Wille the dog. En fin dansk svensk gårdshund har många namn :-)

Nu ska jag krya på mig!

Fru Sniklasson

IMG_7592.JPG

IMG_7590.JPG

IMG_7589.JPG

IMG_7591.JPG

IMG_7594.JPG

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.