En himmel i barnkammaren

SONY DSC

Det hinner inte gå många dagar förrän jag börjar fundera på den ultimata inredningslösningen i lilla frökens barnkammare. Med blott 6 kvadrat att tillgå så får man sannerligen vara kreativ och lösningsfokuserad för att få in alla idéer jag har. Har länge funderat på att hänga upp en sänghimmel som vi kan ha som mys- och läshörna, men inte fått till det riktigt. Och det må vara väl tajt nu med, men jag har fått in den, UTAN att tulla på några av hennes andra möbler. Och nu har jag en hörna i huset där alla större kuddar kan vara. Kuddförvaring och myshörna på en och samma gång. Jag har nu även plockat bort skötbäddsdelen på byrån från NG babys Royal. Äntligen har jag lite mer avlastningsyta och inredningsyta i rummet, som inte nås av de små, små varma och envetna fingrarna 😉

Imorgon får det nog bli fredagsmys under en vit och skir himmel tillsammans med vår lilla tjodda-fia.

Kram /Fru Sniklasson

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.