Att äntligen få till en fotovägg

fotovägg

Vissa saker tar väldigt lång tid innan man kommer till skott. Så har det varit för mig när det kommer till att hänga foton på väggen. Har säkert tänkt på det i tio år att jag borde göra en fotovägg. Det är så snyggt och det känns personligt. Det skulle ta ett bröllop och ett barn senare att få till en sådan hemma hos oss. Dessvärre inser jag ju att vi har alldeles för få och för små väggar för några större utsvävningar så jag har fått begränsa mig en aning. Och så värst stor variation på foton blev det inte heller :) Men och andra sidan har jag betalat många slantar för de fina bilderna Katja tog i somras så dem vill jag verkligen använda på bästa sätt.

När jag varit på loppis har jag även försökt se efter gamla ramar och hittade en väldigt fin med lite guld i. Den får bära upp en av våra bröllopsbilder. Resten av ramarna är vanliga IKEA-ramar.

Och så här blev det inne i sovrummet till slut. Orkade dock inte mäta så noga (kanske därför det har tagit tio år) så bakom varje foto sitter det minst 4 spik :) Till slut blev det hyfsat rakt iallafall.

Gör en personlig fotovägg
Gör en personlig fotovägg

Du kanske vill läsa detta med?

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.