Himmelskt på Hem och Villa-mässan

Leila General Store

Igår var vi på Hem och Villa-mässan på Svenska mässan i Göteborg. I början var jag lagom imponerad av vad som ställdes ut, även om det var roligt att de hade Mitt kök-mässan på samma mässa (fick glimt av både Lisa Kemke och Tommy Myllymäki). Men helt plötsligt uppenbarade sig min drömmonter. Mitt framför näsan på mig står en monter utan dess like. Jag som jobbar med marknadsföring går ju igång på alla cylindrar när jag ser vilket arbete de lagt ner för att få en särskild känsla och jag lovar, de hade inte sparat på krutet. Jag säger bara Leila General Store! Den tjejen vet hur man tar plats (och betalt). Hon vet hur man skapar ett varumärke och hur man konsekvent håller sig till det ut i minsta detalj. Hon hade byggt en egen liten vintagebutik mitt i bland alla andra montrar. I bakgrunden spelades 50-talsmusik och man fick ta sin lilla kundkorg och shoppa loss. När man klev in i butiken fick jag tillbaka känslan man hade som liten på julaftonsmorgon. :). Helt fantastiskt!

Jag besökte även Himleköks monter och fotade lite och pratade med en mycket trevlig säljare. Både min svägerska och en av mina vänner har byggt kök från Himlekök och är väldigt nöjda. Och jag gillar verkligen deras hantverk och fokus på att arbeta med massivt trä och skräddarsydda lösningar. Kanske inte ett alternativ för oss som ska bygga ett helt nytt hus, men passar ju väldigt bra om man har ett gammalt hus och ska renovera. Då kan man få det exakt enligt alla vinklar och vrår.

Har satt ihop en bildserie (mest från Leilas monter), däremot blev bilderna inte de bästa då det var väldigt svårt att ställa in ljuset med alla lampor.

Leila General Store
Leila General Store

Ha en skön lördag! Kram på er!

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.