Hipp hipp hurra 1 år idag!

SONY DSC

Idag fyller vår fina Julia 1 helt år. Den första födelsedagen har spenderats på hemmaplan med grannarna. Sol, promenad, lek och smörgåstårta har stått på dagens schema. Julias 1-årskalas var igår och det var väldigt fint och lyckat. Lagom stort och lagom mycket arbete inför kalaset gjorde att även jag kunde njuta av att sitta ner och ta en tårtbit. Julia verkade väldigt nöjd med dagen och alla fina presenter som hon fick. Vi har verkligen en fantastisk familj.

Utav oss fick Julia den fina Juno/sebra-sängen i miniatyr. Jag beställde den på Ellis Corner och jag är så nöjd. Den har funnits på min topp-tio lista på saker mitt barn MÅSTE ha! Och nu är den här. Nu ska jag sy täcke och kudde av mina Tilda-tyger som ligger i sylådan. Hoppas jag hinner ta fram symaskinen i veckan.

 

Bild från elliscorner.se

 

Här kommer lite bilder från födelsedagskalaset

Härlig måndag! / fru Sniklasson

SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.