Inskolning närmar sig

20140710-075732-28652843.jpg

Kan inte fatta att det snart är dags för Julia att börja förskola. I början av juni var jag och M på föräldrarmöte. Vårt första! Och det kändes stort, ovant och väldigt vuxet på nåt vis :-)

Mycket information om vad vi som föräldrar måste tänka på, allt från påfyllning av blöjor till att namna ALLA kläder som ens barn har på förskolan. Och vi fick en väldigt lång lista på kläder och saker som måste finnas till hands för personalen. Jag kommer bli ruinerad ;-). Inser att sommaren är kort och att hösten snart är här, så jag har redan börjat planera för de inköp som måste göras inför Julias ”skol”start. Tur att det är så skoj att shoppa! Har kollat runt lite på nätet efter baskläder och praktiska kläder som ändå är fina. Har hittat en hel del på esprit.se och just nu har de sommarrea på många av deras kläder. Hittade bland annat denna söta topp i grönt:

Söt topp i grönt från Esprit

Julia har ju en hel del rosa plagg (hrm….) så det kan vara kul att ha lite andra färger som omväxling. Dessutom så blir jag mer färginspirerad på sommaren. Måste vara solen som färgar mig. Har även tänkt köpa mjuka, mysiga byxor som är lätta att röra sig i och som är bekväma. Det blir många timmar på förskolan och då måste man vara lek-och kladdklar från morgon till eftermiddag. Nu har jag bara ett gigantiskt arbete framför mig att märka alla kläder med Julias namn. Hade kunnat syssla med roligare saker en solig dag som denna.

Livet som mamma på en pinne! :)

/Fru Sniklasson

 

20140710-080359-29039593.jpg

Du kanske vill läsa detta med?

2 kommentarer

  1. Ett tips är att köpa begagnat till Dagis. Det kommer ändå bli fläckiga med en gång…
    Stort när de börjar på dagis. De blir så stora med en gång liksom.
    Kram

    1. Ja så måste man nästan göra! Skönt att Julia har kusiner som hon fått ärva en massa av. Och sen brukar Tradera vara ett säkert kort! Men det är kul om man kan blanda :-) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.