Kvällsmys i stugan

kvällsfilm-med-kusinerna-lofsdalen-2016-mosteredith.se-mitt-liv-på-landet-3 (kopia)

 

Ännu en dag till ända här uppe i Lofsdalen. Fantastisk miljö och en stuga på 150 kvadrat. Stora ytor för barnen att leka på och stugans utsikt kan man inte stirra sig mätt på. Sjön ligger precis utanför och just nu är den genomfrusen. M har hittat ett bra promenadstråk för Wille som går över sjön. En skön kvällspromenad får avrunda denna dag och jag bjuder på fantastiska vyer från ett kallt Lofsdalen. Skymningar är magiska och jag känner mig som ett med naturen.

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-2

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-3

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-4

Vår stuga ligger så fint uppe på ett litet krön med alla fönster mot vattnet. 150 kvadrat och med 12 bäddar så vi har gott om plats :) Hela stugan är ett hantverk där de stora pelarna är ett rent hantverk och agerar som utsmyckning.

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-6

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-8

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-5

kvällspromenad-på-isen-lofsdalen-moster-edith-mitt-liv-på-landet-7

Denna tisdagskväll toppas av de sötaste barn som myser i samma säng tillsammans. Blixten och Bärgarn är kvällens filmval och jag tackar min lyckliga stjärna att vi har en stor härlig familj. Och J är lyckligt lottad som har sina kusiner som busar och leker med henne. Nu har vi det bra.

kvällsfilm-med-kusinerna-lofsdalen-2016-mosteredith.se-mitt-liv-på-landet-3 (kopia)

kvällsfilm-med-kusinerna-lofsdalen-2016-mosteredith.se-mitt-liv-på-landet-2 (kopia)

kvällsfilm-med-kusinerna-lofsdalen-2016-mosteredith.se-mitt-liv-på-landet-1 (kopia)

 

 

 

God natt :)

 

/Fru Sniklasson

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.