Markarbete – vägen till drömhuset

Vägen-till-Drömhuset-att-bygga-nytt-moster-edith-mitt-liv-på-landet-57

 

Trodde aldrig att jag skulle uppleva lera och stora grushögar som vackra. Men nu har jag upplevt det. Vi är äntligen igång med markarbetet. Vintern har varit lång och att bo på 15 kvadrat samtidigt som man ser tomten varje dag är påfrestande. Man vill inget annat än att bygget ska dra igång. Och när de väl satte igång i torsdags hade de på en dag fyllt igen den gamla källaren och börjat packa alla massor. Det bästa är när man ser resultatet fort.

Vägen-till-Drömhuset-att-bygga-nytt-moster-edith-mitt-liv-på-landet-37

En väldigt positiv nyhet är oxå att vi slipper att spränga som vi trott från början. Huset ligger såpass högt att det blir bra fall för dräneringen. Då slapp vi den kostnaden. Skönt. Mer pengar till kakel och andra tillval, tänker jag direkt ;). Mycket roligare att lägga pengar på.

Vägen-till-Drömhuset-att-bygga-nytt-moster-edith-mitt-liv-på-landet-49

Ovan ser ni vår framtida utsikt från vardagsrummet. Alltså nyp mig i armen så vackert det är. Detta är verkligen vår plats på jorden. Oavsett väder är utsikten mäktig och magnifik.

Vägen-till-Drömhuset-att-bygga-nytt-moster-edith-mitt-liv-på-landet-57

Vägen-till-Drömhuset-att-bygga-nytt-moster-edith-mitt-liv-på-landet-37

Följ oss på vår väg mot vårt drömhus. Hoppas ni har en härligt lördag :)

Kram /Fru Sniklasson

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.