Min första julfeeling!

IMG_7457.JPG

Den har kommit! En flyktig känsla av jul har smugit sig in i magen, nu precis under morgonpromenaden. Kanske berodde det på den röda stugan intill vägen med de vita knutarna där glittrande julstjärnor tindrade på fönsterbläcket. Eller så är det den höga klara luften som biter lätt i kinderna. Att det är fredag spelar nog in det också :-)

Och jag längtar tills jag får en ledig stund så att jag kan bita tag i den där julkalendern jag försökt sy sedan förra julen. Det är ju bara att göra egentligen. Varför vänta! Och alla presenter som vi ska fylla den med till denna underbara onge!IMG_7458.JPG

Vi har redan köpt den första. Ett minne från Grekland. Frökens första utlandssemester.

Härliga fredag!
Fru Sniklasson

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.