Min kreativitet är min bästa vän

moster-edith-mitt-liv-på-landet-lammöra_low

Så länge jag kan minnas har jag alltid velat skapa. Formerna har ändrats genom åren beroende på livssituation. Jag har skrivit noveller och dikter, målat en massa i blyerts och akvarell. Jag har drejat och jag har pysslat. Efter min utbildning i Medie- och kommunikationsvetenskap fastnade jag för grafisk form och foto. När jag träffade mitt livs kärlek M och flyttade till hus upptäckte jag nya orörda områden där min kreativitet fått ta nya former.

moster-edith-mitt-liv-på-landet-gammal-eteneller-vintage

Nu har jag ett helt hus (snart) och trädgård som ger mig utlopp för all kreativitet. Jag har de senaste sex åren skapat en ny passion, en som är hållbar och långlivad, och det är trädgården. Jag hinner aldrig tröttna på grund av att vi lever i säsong. Så ungefär vid denna tiden varje år så bara längtar jag efter att få börja odla, så, gödsla, lägga igen planteringar och flytta planteringar. Planera nya lösningar för våra perenner och fundera på vilka nya växter som ska få flytta in.

Denna passion kombinerat med mitt starka behov av att dokumentera och fotografera skapar ytterligare en ny form av kreativitet. Jag kan laborera och jag älskar att hitta vinklar som bara kameran kan se. Här bjuder jag på min senaste fotografering. På landet har vi de mest fantastiska av rekvisita. Här har jag använt en gammal ladgårdsdörr som underlag för att få en härlig vintage-feeling.

moster-edith-mitt-liv-på-landet-gammal-kotte-vintage

moster-edith-mitt-liv-på-landet-gammal-kottar-vintage

moster-edith-mitt-liv-på-landet-gammal-barnsko-vintage

Jag lägger ut fler av mina bilder på Instagram, så följ mig gärna där också.

Kram /Fru Sniklasson

 

Du kanske vill läsa detta med?

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.