Moster Edith tipsar om Maria Åkerberg

20140306-113722.jpg

Det var fina Prina som introducerade märket Maria Åkerberg för mig för ett par år sedan och jag har verkligen fastnat för hela serien. Så för er som prioriterar ett miljösmart, ekologiskt och svenskt märke kan jag verkligen rekommendera dessa hår-och hudprodukter. Har själv schampo och balsam ut serien och det luktar friskt av rosmarin och citrongräs. Att tjejen som ligger bakom produkterna har sin produktion och härkomst från Frillesås i Halland gör ju saken än mer bättre. Gillar ju jag som är hallänning :-). Produkterna finns att få tag på i välsorterade butiker och på nätet. Brukar beställa via Skincity

Finns även en babyserie som är mild och skonsam. Har börjat använda det på Julia nu när det badas allt oftare (hon är en riktig liten simmerska) och då får jag en citrondoftande bebis. Mums!

Enjoy!

/fru Sniklasson

20140306-113614.jpg

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.