Nu är dem hääär!!!!!

IMG_7996.JPG

Jag pratar om våra fantastiska familjebilder vi tog i början av hösten. Alltså jag är så grymt nöjd och jag älskar att jag nu har både nyföddfotografierna och dessa i samma stil, både samma fotopapper och samma format. Ska göra en riktigt fin fotovägg när vi har lite mer väggar att jobba med :) Fotograf Katja på Klick och Klang kommer från och med nu att vara vår familjefotograf. Och att man får bilderna i en fin box gör inte saken sämre. Dem har jag ställt fram i mitt finskåp så att jag kan beundra den när jag går förbi. Det är verkligen detaljerna som gör det, och det är värt alla pengar att få dessa minnesvärda bilder på hela familjen.

 

Gå gärna in på Katjas hemsida och kika…..

 

Bjuder på några av alla fina bilder jag köpt…

 

Natti

/Fru Sniklasson

IMG_7998.JPG IMG_7994.JPG IMG_7997.JPG IMG_7995.JPG

 

 

 

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.