Pomp De Lux leverans lagom till fjällen

moster-edith-mitt-liv-på-landet-pomdelux-maileg-sittande

 

Det var snabba ryck från Pomp De Lux i veckan. (De har fortfarande 70% REA i deras onlineshop). Beställde nya kläder till J i onsdags och jag hämtade ut paketet på posten i fredags. Bravo. Och jag förvånad varje gång av deras kvalitet. Dessa byxor är så mjuka och varma och J har bott i dem hela helgen :)

 

moster-edith-mitt-liv-på-landet-pomdelux-maileg-fötter

Jag är särskilt förtjust i kläder som har en mer nedtonad stil i både form och färg, men utan att bli tråkigt och blekt. Ser verkligen fram emot vårens kollektion och hoppas på att få köpt en ny fleecejacka till J. Dem har hållit många tvättar utan att ha tagit stryk. Dessutom är dem väldigt rymliga i storlekarna. J:s fleece i stl 86 har hon precis vuxit ur och då går hon ändå in i stl 98 nu. Man får dock ha lite tålamod om man vill shoppa på Pomp De Lux för de har bara barnkläder från stl 80.

moster-edith-mitt-liv-på-landet-pomdelux-98

Just nu är vi på väg till fjällen och är nöjd att jag hann få kläderna. De är varma och goa och kommer hålla för mycket bus och lek med kusinerna i veckan som kommer :)

moster-edith-mitt-liv-på-landet-pomdelux-byxa

moster-edith-mitt-liv-på-landet-pomdelux-tröja-byxa-maileg

 

moster-edith-mitt-liv-på-landet-pomdelux-maileg

Önskar alla en supermysig söndag :)

/Fru Sniklasson

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.