”Pompkläder”

LITTLE_GIRL_AW14_SE

Ja då har jag varit på mitt andra Pomp De Lux-party i mitt liv. Och jag är såld, frälst och lite fattigare! Igår fick jag frossa i höstkollektionen med deras nya färg ”Eggplant”. Fantastiskt fin och det blev en hel del i den färgen. Och den finaste och varmaste vinterjackan hittade jag. Och Julias kusin Olivia fastnade för den med, så nu kommer de matcha varandra i vinter:).

Ursöt vinterjacka från Pomp De luxs vinterkollektion

 

Och många kanske tror att det är väldigt dyrt att köpa kläder på dessa klädpartyn, men jag skulle säga att de ligger inte mer än ett par tior över Kappahl och H&M. Och kläderna känns annorlunda och välarbetade på ett sätt som man inte är van vid att se barnkläder. Nu när både jag och svägerskan var på plats tyckte vi det verkade roligt att matcha Julia och Olivia lite till. Och när Olivia hittade den finaste klänningen så slog vi till båda två. Så till jul kommer vi ha en stor och en liten tjej med denna outfit:

Pompklänning

Utöver dessa plagg har jag kompletterat upp med en skön fleece i en större storlek som hon kan växa in i. Vi har en redan i färgen Rose, så nu satsade jag på en eggplant för att ha lite variation. Men den kan hon nog inte ha förrän efter jul, men en fleece kan man ju ha året om så det finns inga onödiga köp i detta fall (Kvinnlig ekonomi 😉 )

Varm och go fleece till vintern

 

Och igår på partyt hörde jag flera mammor och barn benämna kläderna som Pompkläder. Ja, när man är såld, det är då slangorden uppstår. Så nu väntar jag bara på min Pompleverans. 😉

 

Ha en skön måndag!

KRAM

 

/Fru Sniklasson

 

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.