Ren kärlek i snön

Lek-i-snön-snöbollar-mosteredith-mitt-liv-på-landet

När snön kom passade jag på att bli barn igen. J och jag rullade oss ner som små korvar ner för en backe fullt med nysnö samtidigt som hon skrev – MERA MAMMA MERA MAMMA! Vi kiknade av skratt och busade i snön tills vi var alldeles kalla och vi hade snö in på underkläderna.

Lek-i-snön-massapussar-mosteredith-mitt-liv-på-landet

Att få busa med den bästa personen i universum är ren lycka. Och att jag får förmånen att få lära henne saker som hur man kramar den bästa snöbollen eller hur hon gör fina snöänglar skänker mig den största glädjen. Det är det lilla som gör dig lycklig. Vad gör dig lycklig?

Lek-i-snön-snöänglar-mosteredith-mitt-liv-på-landet

God morgon :)  /Fru Sniklasson

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.