Samla inspiration med Pinterest

moster-edith-lånar-bild-från-Pinterest

Följ min blogg med Bloglovin

 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Du kan inte få för mycket av det goda när det kommer till Pinterest. Jag är tokig i att kunna sitta i timmar och Pinna och skapa boards som man blir glad vid första anblicken. Det finns så mycket vackert där ute i den vida världen. Här en en sekundbild på hur mitt Pinterestkonto ser ut för tillfället. Ni hittar mig om ni söker på Moster Edith på Pinterest.

 

Livstilsbloggen mosteredith.se inspirerar även på Pinterest

 

För er läsare som inte har Pinterest (än) har jag satt ihop ett collage som hoppas kan göra er sugna att följa med i PIN IT-bubblan :)

 

moster-edith-inspirerar-pinterest

 

God natt vänner /Fru Sniklasson

 

ps. alla bilder hämtade från Pinterest…

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.