Se upp för rådjuren!

adventskrans

Vi bor som tur är inte på ett sånt vis att vi blir utsatta för rådjurens munnar under vinterhalvåret, men jag vet att många kan ha en del trubbel med dessa djur. De gillar ju att mumsa på träd och annan växtlighet och det är ju inte alltid så skoj när man planterat nya plantor eller träd i trädgården. På lantstället hos svärisarna behöver man rådjurssäkra en hel del. De nya fruktträden som sattes tidigare i år behövs skyddas. Och eftersom det varit så milt så är det ju inga problem att göra det nu. Visar lite bilder på hur det ser ut hos dem. Här har svärisarna använt sig av vanliga störar och lite nät. Inte särskilt svårt, men väldigt tacksamt som skydd. Trots november med mörka dagar så finns det alltid något att göra i trädgården.

Själv är jag inne på tredje veckan av adventsstäd. Det går sakta framåt. Deadline närmar sig och vi får väl se om jag hinner. Advent kommer ju tydligen oavsett har jag förstått! :) Men bjuder på lite inblick i det jag hunnit med. Har tusen idéer på vad jag vill hinna med, dessvärre har jag inte tusen timmar.

 

Se upp för rådjur
Se upp för rådjur

Du kanske vill läsa detta med?

3 kommentarer

  1. Håller med dig! Har tusen idéer man vill genomföra inför advent men började lipa häromdagen när jag insåg att jag knappt hinner städa inför helgen. Adventspyntet åker upp utan storstädning för första gången:-(, men så får det bli. Jul blir det i alla fall. Kan man önska sig professionell städhjälp i födelsedagspresent?

    1. Har full förståelse för att städningen haltar. Därför har det oxå tagit 3 veckor för en annan :S. Jag önskar mig RUT året om, men än så länge är det ingen som har uppfyllt mina önskningar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.