Söndagspyssel i växthuset

Söndagspyssel i växthuset - Moster Edith - Mitt liv på landet

 

Att investera i växthuset är det bäst vi gjort. Vi har så mycket glädje av det året om. På sommarmånaderna är det så klart den bästa säsongen för att driva upp egna plantor och se hur gurka, tomat och chili mognar i takt med solstrålarna. Men det är faktiskt på vårkanten och hösten som vi kan använda det till social samvaro.

Jag är ju mästare på att tröttna på en och samma möblering så jag måste nästan tvångsmässigt flytta runt krukor, stolar och andra vackra detaljer som vi har. Allt för att mina ögon ska se nya möjligheter och ge mig mer kreativitet. Det är som att det inte går att stoppa.

 

Söndagspyssel i växthuset - Moster Edith - Mitt liv på landet

 

Idag har jag pysslat om våra perenner och hoppas innerligt att de klarat kylan. Det har varit sisådär med att skapa skydd för dem utan de har fått klara sig på egen hand. Dock upplever jag att all snö som ligger på taket isolerar mot de värsta minusgraderna, men det kan vara inbillning. Våren få utvisa vad som klarat sig denna vinter :)

 

Söndagspyssel i växthuset (Willab Garden)

 

Vi har samlat på oss en del drivved genom åren och nu har de landat i växthuset. Jag gillar att omge mig med allt från loppisfynd till naturens fynd. Har funderat länge om de ska få lov att bara vara vackra i växthuset eller om de ska få agera små skyltar i våra hemmasnickrade odlingslådor. Kanske blir det ett av vårens projekt för att förhöja den delen av trädgården.

 

Drivved i växthuset är så vackert. Mosteredith.se

Möblerar om i växthuset - söndagspyssel -mosteredith.se

 

Jag är dessutom väldigt nöjd med mina lampor jag köpte till M i julklapp för ett par år sedan. Granit har väldigt fina lösningar för att få det att kännas lite avskalat och enkelt.

 

Lampa från Granit pryder vårt växthus

 

Mosteredith-mitt-liv-på-landet-vid-älven-växhuset-willabgarden-lantliv-lampa-granit

 

Så här det ut på sommaren :)

 

Lampor i slinga från Granit - Moster Edith - Mitt liv på landet

 

Tudeledoooo 😉  /Fru Sniklasson

Driver mosteredith.se - Mitt liv på landet

 

Ps. Ni hittar fler inlägg om vårt trädgårdsliv under Kategori – Trädgårdsliv :)

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.