Uppdaterar vårgarderoben med Pomp De Lux

Härlig skalbyxa från Pomp De Lux

 

Ni som följt bloggen sen start vet att jag fullkomligt ÄLSKAR Pomp De Lux. Deras barnkläder är både praktiska, snygga och håller i kvalitén. Deras pyjamaser är bäst på marknaden skulle jag säga (sagt utan vetenskaplig grund :)).

Den jag köpte till J i fiol har jag använt åtskilliga gånger och tvättat den utan att den noppar eller tappar i färgen. Och sen är den sval och skön i kvalitén så att jag själv skulle vilja ha den på mig. Det är ett bra betyg :). Så nu när den börjar bli lite för liten är jag bara tvungen att köpa en ny. Jag fullkomligt älskar pyjamasen från Pomp De Lux

Just nu har de januarirea på hemsidan. Jag brukar ju alltid gå på vårens och höstens home partyn, men kan inte vänta till nästa som är i mars. J växer och hon behöver ha både nya skalbyxor och nya byxor. Sååå, då fick det bli lite sånt med :).  Skalbyxan har J haft sedan hon var 1 år och inte förrän nu har hon vuxit ur dem. Därför tycker jag att de är värt några tior extra om man jämför H&M eller Kappahl. De är väldigt slitstarka och så snygga. Bloggen Mosteredith.se - Härlig pyjamas från Pomp De Lux

Och så dessa coola byxorna :) Härlig byxa från Pomp De Lux Härlig byxa från Pomp De Lux

Och sen rundar jag av med en bastopp i grått. Så nu är vi redo att möta våren.

Härlig topp från Pomp De Lux

Ha en härlig måndagkväll :)

//Fru Sniklasson

 

PS. Bilder från Pomp De Lux

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.