Vildrosor för trötta ögon

Weleda-wild-rose-ögonkräm-sukulenter-moster-edith

 

Först måste jag börja med att beklaga mig en aning över att jag från kl 16 till 20 har spenderat min tid i en bil i centrala Göteborg på grund av en lastbilsolycka. Usch och fy så jobbigt med dessa köer som blir när folk inte kan köra ordentligt. Dessutom blev jag vittne till en lastbil som prejade av en privatbil från körbanan när jag väl satt i bilen och var på väg hem. Inte klokt! Tur att jag hade gott sällskap under tiden som fick mig att skratta åt det komiska i att verkligen inte komma hem. Ja ja, så kan det bli vissa dagar.

Nu är jag hemma i tryggt förvar och har passat på att testa mina senaste inköp för huden. Har upplevt en tid att jag ser väldigt trött ut och har väl gradvis (men bara gradvis) börjat inse att jag inte är 25 längre. Och det verkar även min hud ha upptäckt. Lite varstans har det börjat smyga sig in linjer jag aldrig sett förr. Hm….vad göra? Jo, jag kastar mig i bilen och åker till ICA MAXI (hm igen) för att se vad de kan hjälpa mig med. Och jag blir allt förvånad när jag hittar denna lilla raring i hyllan.

 

Weleda-wild-rose-ögonkräm-moster-edith

 

En liten ekologisk historia som är framställd med hjälp av essensen av vildrosor. Eller rättare sagt man tar tillvara på det innersta i rosen och framställer nyponfröolja. Detta ska både stärka och lugna huden runt ögonen. Så den fick det bli. Hoppas den även ger effekt när jag använt den ett tag. Passade även på att inhandla ett nytt schampo och ett balsam som jag inte sett tidigare. Great Hair. Ni kanske har koll på dessa, men jag fastnade för dem då de lovade att inte innehålla parabener. Och det är ju bra då jag säkerligen har tillräckligt med konserveringsmedel i kroppen som på sikt kan framkalla cancer. Så nej tack till det. Och ja tack till fler produkter som jobbar med dessa frågor.

Sov gott! /Fru Sniklasson

 

Nytt-inköp-av-parabenfritt-shampo-great-hair Nytt-inköp-av-parabenfritt-shampo-great-hair2

Du kanske vill läsa detta med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.